Madrid: Cabinetul de Avocatură „Sârbu Abogados” a fuzionat cu „Lopez&Saez Abogados”

Joi, 18 septembrie, la sediul Cabinetului de Avocatură Sârbu din Madrid (Sârbu Abogados) s-a semnat contractul de fuziune dintre acest birou și „Lopez&Saez Abogados” cel mai important birou de avocatură spaniol din nordul Madridului.

În baza negocierilor făcute, cele două birouri fuzionează și dețin 50% fiecare din noua structură „LOPEZ&SARBU ABOGADOS” Madrid. De această formă serviciile vor cunoaște o expansiune importantă în domeniul juridic și se mărește tipul de servicii juridice oferit în noua structură.Sarbu Abocados

„Sârbu Abogados”, cu o experiență de mai bine de 4 ani în piața juridică spaniolă și peste 5 ani în România intră astfel și în domeniul dreptului comercial și fiscal spaniol. Lopez Abogados va beneficia astfel, prin această fuziune de fereastra deschisă în România de „Sarbu Abogados” în materia dreptului civil și comercial, în schimb biroul românesc din Madrid, în urma fuziunii va acoperi complet zona de nord a Madridului, precum și zona de sud-est a acestui municipiu.

Marius Vili Sârbu: ”Eram interesat de accesul nostru în materie comercială și fiscală, în special în dreptul societăților comerciale. Ne-am orientat către un birou cu multă experiență și cu rezultate, iar Lopez Abogados este un birou de avocatură cu o experiență impresionantă, lucru care aduce beneficii inclusiv biroului pe care îl conduc. În baza acordului încheiat astăzi, la 1 octombrie deschidem, de asemenea, Lopez & Sarbu Gestoria unde oferim un serviciu complet economic, fiscal și juridic societăților comerciale. Din fericire avem primele contracte pactate cu societați comerciale interesate în proiectul nostru. Avantajul este dublu: locuri de muncă și extidem aria serviciilor juridice în limba română tuturor rezidenților români care au societăți comerciale în zona Comunității de Madrid”.

Biroul de avocatură „Lopez&Saez Abogados Madrid”, condus de Paloma Lopez Gonzales întărește și infrastructura noii structuri cu două birouri noi în Madrid și în zona de nord a Comunitații Madrid, în El Berrueco. Astfel, noua societate profesională de avocați Lopez&Sarbu Abogados va dispune de 3 birouri:

1. Calle de la Estrella, nr. 7, 2F, Madrid

2. C/ Infanta Mercedes, 92 Planta 5ª – Despacho 511 – 28020 Madrid

3. Avda. Del Generalísimo, 36 – Local – 28192 El Berrueco (Madrid)

Noul serviciu de asistență a societăților comerciale (Lopez&Sarbu Gestoria) în materie contabilă și juridică își stabilește ca sediu biroul actual situat în centrul Madridului în C/ de la Estrella, nr. 7, Madrid.

Paloma Lopez Gonzales: ”Prin această fuziune am semnat împreună și deschis o poartă către Europa. Sarbu Abogados aduce o experiență bogată din dreptul românesc și cel spaniol și cred că împreună putem oferi servicii juridice în materie civilă, comercială și de dreptul muncii de o formă impecabilă. Prin proiectele comune pe care le avem cu siguranță se vor genera noi locuri de muncă”.

Noua organigramă a biroului precum și departamentele de lucru vor fi stabilite în viitorul apropiat, una din cerințele Sarbu Abogados (aprobată deja) fiind că în viitor cetățenii români cu pregătire în domeniul juridic să lucreze în biroul rezultat fuziunii dintre cele două cabinete de avocatură.

La reuniune a fost invitat și reprezentantul Biroului de Procurador Carlos Saez care va acoperi în viitor toate serviciile profesionale juridice unde legislația spaniolă impune ca și condiție prezența și asistența juridică a unui procurador.

Marius Sârbu: ”Rămâne doar să stabilim traducătorii și interpreții români autorizați de Ministerul Justiției cu care vom colabora în viitor în procedurile prezente și viitoare din România pentru ca serviciile oferite să fie complete.În curând vom lansa o serie de conferințe în materia contractelor de ipotecă cu participare gratuită și seria sesiunilor informative dedicată rezidenților români în Spania. De această dată, ca noutate, aducem în discuție și ultimele noutăți în materie fiscală și de impozite”

Sursa: Comunicat de presă emis de Cabinetului de Avocatură „SARBU ABOGADOS”