Se scumpește telefonia mobilă în Spania

Vodafone a anunțat că, începând din 18 aprilie, va majora tarifele abonamentelor. Movistar și Orange aplică deja majorări tarifare.

telefonie mobila

Vodafone va crește cu unu până la trei euro prețul abonamentelor și oferă în schimb mai mult Internet și canale de televiziune gratuite, iar pentru rețeaua de telefonie fixă va oferi un număr nelimitat de apeluri pe mobil.

Noile tarife se vor aplica atât vechilor abonați, cât și celor noi, indiferent dacă sunt persoane fizice, persoane fizice autorizate (autonomos) sau companii.

Astfel tarifele la abonamentele Mini Voz, Mini S, Smart  S, Red și One M vor urca cu doi euro, iar cele Red L și Red XL vor fi majorate cu un euro, la fel ca și pachetele Vodafone One L. Utilizatorii de telefonie mobilă vor beneficia și de roaming în spațiul Uniunii Europene.

Toți utilizatorii de Internet mobil vor primi în schimb între 0,5 și 1 GB în plus.

Pentru cei care au pachetul de Vodafone TV, compania va include posturi de televiziune gratuite, cu excepția celor sportive.

Pentru cei care folosesc ADSL, Vodafone oferă un apelurile nelimitate pe mobil, iar convorbirile între membrii familiei vor fi gratuite.

Și compania Movistar a majorat, din februarie, prețurile la abonamente, dar a oferit în schimb 1GB de internet fiecărui client.

Astfel, cei care au pachete Fusion plătesc o factură cu trei euro mai mare.

Abonații Orange plătesc, din martie, cu trei euro mai mult  factura. În schimb clienții beneficiază de o mărire a vitezei de navigare de la 30 la 50 megabiți pe secundă.

Utilizatorii de telefonie mobilă, au mai primit de la Orange între 150 și 200 de minute și până la 2 GB de internet.