Spania: Un portughez a făcut infarct în timp ce își bătea nevasta de origine română

Un portughez de 56 ani a făcut infarct în timp ce își bătea soția, de origine română, într-un hotel din Vigo, provincia Pontevedra, Spania.

Spania

Cei doi se cazaseră duminică, 1 mai, la Hotelul NH Palacio din Vigo. Luni dimineață, femeia a ieșit, plină de sânge, țipând pe holul hotelului, spunând că soțul ei încearcă să o omoare.

Cameristele au sunat la 061 și au anunțat incidentul la poliție.

Când au intrat în cameră, recepționerii l-au găsit pe portughez întins pe podeaua din baie, leșinat, și au încercat să-l resusciteze până la sosirea ambulanței.

Medici de pe ambulanță au constat că bărbatul suferise un infarct și l-au transportat de urgență la spitalul Álvaro Cunqueiro.

Și românca a avut nevoie de îngrijiri medicale, femeia avea răni pe brațe și pe picioare și un politraumatism cranian.

În declarația dată la poliție, femeia a povestit că se afla la duș, când bărbatul a intrat și a luat-o la bătaie. În timpul altercației, portughezul a spus că vrea s-o omoare.

Tribunalul numărul 1, Contra Violenței de Gen, din Vigo, a hotărât ca agresorul să rămână spitalizat sub pază, după care va fi transferat la infirmeria Penitenciarului A Lama.

Bărbatul a dat și el o declarație privind cele petrecute, el a negat acuzațiile soției, dar nu a putut explica rănile acesteia și sângele din baia hotelului.

Cei doi erau împreună de șapte ani și erau căsătoriți de șase luni și se aflau în vacanță în Spania.

Foto: La voz de Galicia