Târg de oferte de muncă pentru personalul medical, la Madrid și Barcelona

Careers in White International organizează, în Madrid și Barcelona, a treisprezecea ediție a târgului de locuri de muncă pentru cadre medicale și asistenți sanitari.

targ

Târgul va avea următorul program:

Madrid – duminică, 20 Septembrie, între 10:00 – 16:00 la Hotel Novotel Madrid Campo de las Naciones

Barcelona – sâmbătă, 19 septembrie, între 10:00 – 16:00 la Avenida Diagonal 201 (Entrada por Ciutat de Granada )

Din 2008, Careers in White International a creat o comunitate de sute de recrutori și mii de profesioniști în domeniul medical care păstrează mereu legătura prin intermediul platformei și evenimentelor companiei și are parteneri din mai multe țări: Spania, Portugalia, Italia,  Croația, Bulgaria, Grecia, România, etc.

În acest an, cele mai atractive oferte sunt în țări precum Suedia, Norvegia și Danemarca, unde salariile pot ajunge la 12.500 euro pe lună pentru medicii specialiști.

Recrutorii din Marea Britanie, Franța și Germania au de asemenea oferte tentante, aici salariul unui medic specialist poate ajunge la 10.500 euro pe lună.

,,Expozanții au oportunități de job extraordinare pentru personalul medical, incluzând salarii atractive și un climant profesional plăcut în spitale și clinici prestigioase din Europa.Cele mai multe companii de recrutare oferă cursuri de limbă gratuite pentru medici și familiile acestora, ajutor pentru partener să-și găsească un loc de muncă, ajutor în găsirea unei locuințe și transport plătit“, a precizat Bianca Pescaru, Sales Assistant, Careers in White.

La târgurile Careers in White sunt disponibile sute de job-uri și pentru asistenții medicali, angajatorii oferind multe beneficii, incluzând chiar și o perioadă de instruire.

Corina Pop, director de vânzări, a declarat: „Mereu suntem focusați pe potrivirea nevoilor clienților și a candidaților. Acest sezon își propune să fie unul de foarte mare succes pe ambele planuri. Impreună cu noi agenții de recrutare, dar și cu partenerii cu care am mai colaborat, dorim să aducem mai multe oportunități de angajare candidaților, oferindu-le job-ul și condițiile de lucru pe care le caută”.

Participarea la evenimente este gratuită și candidați sunt sfătuiți să-și aducă CV-ul.

Mai multe informații și detalii se găsesc pe site www.careersinwhite.com., – www.careersinwhite.com sau le le puteți solicita la următoarea adresă de e-mail contact@careersinwhite.com.