Dacia Sandero – locul opt în topul preferințelor șoferilor din Spania

Modelul Sandero, produs de fabrica Dacia de la Piteşti, parte a grupului Renault, a ocupat locul opt în topul „Celor mai vândute mașini din Spania în 2014” fiind în același timp unul dintre automobilele cu cea mai ieftină asigurare  obligatorie din topul celor mai accesibile polițe, potrivit datelor Rastreator.com.

Dacia_SanderoPreţul minim pentru care se poate subscrie o poliţă de asigurare obligatorie pentru Dacia Sandero în Spania este de 184 euro, comparativ cu 372 euro pentru un Volkswagen Golf, poziţionat pe locul cinci în preferinţele de cumpărare ale ibericilor.

Rastreator.com arată că şoferii pot face o asigurare obligatorie pentru minim 176 euro pentru alte maşini mai bine vândute în Spania în 2014, cum sunt Citroën C4, Renault Mégane, Seat León, Seat Ibiza, Volkswagen Polo, Opel Corsa, Renault Clio și Nissan Qashqai.

Pentru tipul de asigurare „Daune totale”, şapte maşini (Mégane, C4, Ibiza, Corsa, Sandero, Clio şi Qashqai) se pot asigura pentru un preţ minim de 236 euro, în timp ce preţul cel mai mic pentru poliţa unui Leon este de 331 euro.