Home Monden Federația Română de Fotbal continuă să caute jucători în Spania
Federația Română de Fotbal continuă să caute jucători în Spania

Federația Română de Fotbal continuă să caute jucători în Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

„Doi sau trei dintre jucătorii remarcați la Sevilla vor fi pe lista convocaților la următoarele acțiuni ale naționalelor de juniori. Am văzut la lucru și jucători foarte tineri, deosebit de interesanți, pe care îi așteptăm acum să crească. Spania rămâne deosebit de ofertantă pentru noi, ne gândim să organizăm o acțiune și la Valencia, pentru că este mai aproape de Madrid și de Barcelona și este locul în care avem o comunitate importantă de români” a declarat managerul Departamentului Scouting din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Aurel Țicleanu după trialul organizat în orașul spaniol Sevilla, în perioada 18- 21 februarie.

Spania

Prezent la acțiunea de la Sevilla, ca reprezentant al FRF, Miodrag Belodedici s-a arătat de asemenea mulțumit de nivelul juniorilor testați.

”Am găsit câțiva jucători buni, pe care vom continua să îi monitorizăm”, a spus fostul mare fotbalist al Stelei și al echipei naționale.

Spania trial

La trial s-au prezentat 57 de tineri jucători, cu vârste cuprinse între 13 și 20 de ani.

În prima zi, au fost testați juniorii de la categoria sub 16 și sub 17 ani, sâmbătă cei sub 18, sub 19 și sub 20 de ani, iar în ultima zi a fost rândul celor mai tineri, sub 14 și sub 15 ani, să-și demonstreze talentul.

Acțiunea din Spania a fost a șasea de acest gen organizată pe parcursul ultimelor 15 luni de Departamentul de Scouting al FRF. A fost pentru a doua oară când antrenorii federali au ajuns în Spania, după trialul din octombrie 2014, de la Madrid, unde au fost testați juniorii români născuți în anul 2000.

Au mai fost organizate acțiuni de selecție pentru juniorii români din Ungaria, Germania şi Benelux, Italia şi Franţa.

 

Foto: FRF

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII