Home Social Schimbări la consulatele de la Sevilla și Almeria
Schimbări la consulatele de la Sevilla și Almeria

Schimbări la consulatele de la Sevilla și Almeria

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Consulatul general al României de la Sevilla a anunțat pe pagina sa oficială, luni 15 ianuarie, că și-a modificat componența circumscripției, ca urmare a ridicării în grad de Consulat a fostului Viceconsulat al României de la Almería.

Astfel, Consulatul General al României la Sevilla are acum în circumscripția consulară provinciile Sevilla, Cádiz, Córdoba, Huelva și Málaga și Comunitatea Autonomă Extremadura, precum și orașele autonome Ceuta și Melilla.

Consulatul României la Almería deservește provinciile Almería, Granada, Jaén și Regiunea Murcia.

SURSA: Consulatul General al României la Sevilla

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII