Home Monden Messi doboară un nou record în fotbal
Messi doboară un nou record în fotbal

Messi doboară un nou record în fotbal

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Atacantul argentinian, Lionel Messi a reușit în partida pierdută de catalani, duminică 17 aprilie, pe propriul teren, cu CF Valencia, să dea golul 500 al carierei.

messi

De cinci ori câștigător al trofeului „Balonul de Aur”, Messi a marcat în minutul 63, pe Camp Nou, în urma unei pase de la Jordi Alba. Golul a permis „Barcei” să reducă scorul la 1-2 în fața Valenciei, care conducea la acel moment cu 2-0.

Acesta este al 450-lea gol al lui Messi de la prima sa apariție sub tricoul FC Barcelonei și intervine la două săptămâni după al 50-lea gol pentru selecționata argentiniană, înscris din penalty cu Bolivia (2-0), pe 29 martie, notează Agerpres.

Atacantul argentinian a ajuns la un total de 500 de goluri de la debutul său profesionist în 2004, un număr „dintr-o altă galaxie”, a spus Luis Enrique, antrenorul FC Barcelona.

Messi este de departe cel mai bun marcator din istoria clubului catalan (450 de goluri) și din istoria campionatului Spaniei (309), scrie as.com.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII