Home Monden Neymar vrea un salariu de cinci ori mai mare pentru a rămâne la Barcelona
Neymar vrea un salariu de cinci ori mai mare pentru a rămâne la Barcelona

Neymar vrea un salariu de cinci ori mai mare pentru a rămâne la Barcelona

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Contractul lui Neymar da Silva Santos Júnior expiră în luna iulie, iar reprezentanții celebrului fotbalist au anunțat că îl va reînnoi doar dacă va primi un salariu de cinci ori mai mare decât cel pe care îl are în prezent, scrie AS.com.

Neymar

Cererea l-a determinat pe președintele F.C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, să caute noi surse de finanțare. Acesta a anunțat că se află în negocieri cu trei importante firme de echipamente sportive.

Managerii clubului catalan se tem că dacă Neymar va obține ceea ce dorește, atunci și ceilalți fotbaliști ar putea ridica același pretenții.

În prezent FC Barcelona îi plătește lui Neymar un salariu de 10,5 milioane de euro, fără bonusuri și prime.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII