O nouă rută aeriană din România către Spania

Compania Ryanair va inaugura în luna noiembrie 2016 o nouă rută din Craiova către Valencia estimând un trafic de aproximativ 33 000 de persoane pe an, se arată într-o notă de presă emisă miercuri , 17 februarie de către conducerea liniei aeriene.

ryanair

Cu această ocazie, până pe 24 februarie, se pot achiziționa bilete de avion la prețul promoțional de 24,99 de euro de pe site-ul companiei (www.ryanair.com)

Denis Barabas, directorul de marketing Ryanair România a declarat: „Pasagerii români aleg în acest moment Ryanair pentru tarifele noastre mici, serviciu lider în ceea ce privește grija față de clienți, dar și gama variată de rute. Toți clienții Ryanair pot acum să-și rezerve zborurile chiar și mai devreme pe sit-ul nostru web îmbunătățit, să folosească aplicația pentru smartphone-uri ce oferă cartea de îmbarcare pe mobil, să transporte al doilea bagaj de mână gratis, să își rezerve locurile preferate în aeronavă și să beneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus. De asemenea, clienții noștri se pot folosi de dispozitivele electronice personale pe întreaga durată a zborului, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai multe decât doar tarife reduse.”