Home Monden O româncă, pe coperta revistei Vogue Spania
O româncă, pe coperta revistei Vogue Spania

O româncă, pe coperta revistei Vogue Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O româncă apreciată drept unul dintre cele mai bine cotate fotomodele din lume va apărea pe coperta revistei Vogue Spania, din luna septembrie.

Spania

Andreea Diaconu are 25 de ani, este din București și se află pentru a treia oară pe coperta publicației spaniole.

Ea a mai apărut și în Vogue SUA, fiind protagonista unei ședințe foto incendiare și îndrăznețe.

Pentru Vogue Spania, Andreea a optat pentru o apariție „cuminte”. Ea a fost surprinsă de camera fotografică a lui Ezra Petronio, într-un trenci de blugi și cu părul desfăcut, părând o elevă care se pregătește de școală.

Românca a  început să cocheteze cu lumea modei încă de la 11 ani, când s-a înscris la un concurs de profil ca să strângă bani pentru o tabără de karate, fiind pasionată de acest sport.

Doi ani mai târziu, a fost trimisă la New York, la o mare prezentare de modă unde s-a făcut remarcată.

Designeri celebri precum Donna Karan, Gap, H&M, Ralph Lauren, Hugo Boss, Next Tiffany & Co sau Stella McCartney au ales-o să le prezinte creațiile.

În 2015, Andreea a apărut în spotul publicitar și în catalogul Victoria’s Secret Swim.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII