Spania. ANUNȚ UMANITAR! Strigătul disperat al unei mame: „Ajutați-mă să-mi salvez copilul!”

Cristina și soțul ei Șerban au venit în Fuenlabrada, Comunitatea Madrid, în 2006. Patru ani mai târziu, pe 2 noiembrie 2010, a venit pe lume Raul, un copil perfect sănătos, după cum declară chiar mama sa.

Coșmarul a început în 2015, când Raul a fost diagnosticat cu o formă de cancer al sistemului nervos periferic. Timp de doi ani, copilul a fost supus mai multor operații și tratamente invazive, precum chimioterapia.

În iunie 2017 medicii spanioli i-au detectat lui Raul o tumoare de patru centimetri la cap. Disperați, părinții au apelat la medicii din Barcelona, unde rezultatele nu coincideau cu cele de la Madrid. Acolo li s-a spus că Raul ar avea o șansă, dar trebuie să urmeze un tratament costisitor.

Acum, Cristina, mama băiatului, încearcă să strângă bani pentru a-i putea oferi copilului o șansă.

„Eram disperați, Raul nu putea sta pe străzi în situația în care era, și atunci am început să confecționez lucruri pe care să le vând pentru a putea face rost de bani. Soțul meu nu și-a mai găsit un serviciu stabil, muncește pe unde găsește. Acum fac și vând brățări. Prețul este modic: 2 sau 4 euro. Nu e mult, dar pentru noi e un ajutor enorm”, a spus mama lui Raul.

„Nu cerșesc la nimeni nimic, voi munci zi și noapte pentru a-mi salva copilul. Am doar nevoie de sprijin, VĂ ROG SĂ CUMPĂRAȚI O BRĂȚARĂ!”, a declarat Cristina, pentru Inforoes.

„În afară de tratament, Raul are nevoie de produse speciale pentru îngrijire, totul trebuie să fie bio sau fără compuși chimici. Orice mică neatenție îi poate dăuna grav, iar totul este foarte scump”, spune Cristina.

Mama lui Raul mai spune că până acum nu a primit niciun fel de ajutoare, doar persoane de pe grupurile de români de pe Facebook i-au cumpărat brățările făcute de ea și au făcut donații pe platforma gofoundme și în contul bancar, astfel a putut să închirieze un apartament în Madrid, pentru a-i oferi lui Raul un loc în care să stea atunci când nu se află în spital.

„Raul face tratament acum și în Barcelona și acolo a trebuit să închiriem ceva. În starea lui nu putem dormi prin hoteluri. Are imunitatea la pământ.”, povestește Cristina.

Ca și cum nu ar fi fost îndeajuns tragedia prin care trecea familia, când  a aflat de boala micuțului, patronul spaniol l-a dat afară pe Șerban și le-a spus să evacueze și apartamentul în care locuiau , deoarece era dat de la firmă.

Dacă cineva vrea să cumpere o brățară, poate lua legătura direct cu mama copilului (AICI) sau la numărul de telefon (0034) 642. 886.425.

Pentru cei care sunt interesați să facă o donație au la dispoziție contul deschis la banca spaniolă La Caixa, pe numele Cristina Georgiana Neagu: ES63 2100 1648 5101 0056 2132.