Spania. Bătaie între două românce. Una dintre ele va rămâne desfigurată pe viață. Procurorii cer închisoare și daune materiale

La San Sebastian, a început procesul intentat româncei acuzată că în martie 2014 a desfigurat o compatrioată în urma unui scandal. Procurorii cer patru ani de închisoare și 18.756 de euro despăgubiri morale.

 

Conform rechizitoriului, cele două femei s-au luat la ceartă în fața unui bar din localitatea Irun, pe 16 martie 2014, iar una dintre ele a scos un cuțit și a încercat s-o înjunghie pe cealaltă. În încercarea de a se apăra, victima a suferit mai multe tăituri dintre care una de șapte centimetri pe față.

În raportul medico-legal prezentat la dosar, se arată că femeia nu a fost tăiată doar pe față, ci și pe brațe și pe mâini.

Din același document rezultă că victima a avut nevoie de zece zile de îngrijiri medicale, dar a rămas cu o cicatrice de 6,5 centimetri pe obrazul stâng.

Acuzarea consideră că în urma leziunilor, românca a fost mutilată și cere ca agresoarea să fie condamnată la patru ani de închisoare. De asemenea, procurorii mai cer și suma de 18.756 de euro drept despăgubiri morale.