Spania. Doi români au sechestrat o fată. Cereau 1.600 de euro pentru a o elibera

Un cuplu de români a fost arestat în localitatea Muñana, provincia Avila, sub acuzația că a sechestrat o tânără de 17 ani. Românii au cerut familiei 1.600 de euro pentru a o lăsa să plece, scrie publicația  El Norte de Castilla.

Conform unei note emise de Poliția Națională, cea care a dat alarma a fost sora minorei care a anunțat autoritățile după ce nu a mai primit nicio veste de la aceasta.

Tânăra a ajuns imediat în programul special de căutare al Interpolului.

Ea a fost găsită într-un apartament din localitatea Muñana, provincia Avila.

Fata le-a povestit polițiștilor că fără niciun motiv aparent, cuplul a refuzat să o mai lase să comunice cu familia sau să iasă din casă. Le-a mai spus polițiștilor că a auzit o convorbire în care cei doi sechestratori au cerut 1.600 de euro pentru a-i înapoia pașaportul și a o lăsa să plece.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care minora a ajuns în Spania și dacă nu cumva ea fusese adusă pentru a se prostitua.

Fata a fost internată într-un Centru de primire minori din regiunea Castilla y León de unde urmează să se întoarcă acasă la familia ei.

 

Sursa: Agenția de presă – Diaspora Azi

VIDEO!Spania. Român, capul unei bande de răpitori. Au sechestrat un olandez și au cerut 1,5 milioane de euro răscumpărare

 

Bestie cu chip de om. Român acuzat că și-a bătut joc de patru fetițe, prietene cu fiicele lui

Avila. Un român și-a sechestrat soacra sub amenințarea pistolului