Home Eveniment Bestie cu chip de om. Român acuzat că și-a bătut joc de patru fetițe, prietene cu fiicele lui
Bestie cu chip de om. Român acuzat că și-a bătut joc de patru fetițe, prietene cu fiicele lui

Bestie cu chip de om. Român acuzat că și-a bătut joc de patru fetițe, prietene cu fiicele lui

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Judecătoria numărul 1 din localitatea Nules, provincia Castellón, a dispus ca cetățeanul român T.F.C. să rămână în închisoare până la finalizarea procesului în care este acuzat că a violat o fetiță de 12 ani și a abuzat cel puțin alte trei minore.

Conform rechizitorului,  bărbatul, de 45 de ani, este acuzat că a dus-o de mai multe ori pe fetița de origine spaniolă, prietenă cu fiicele lui, într-un loc ferit și a pus-o să se dezbrace, după care a violat-o.

Institutul medico-legal din Castellon a ridicat probe ADN atât de la victimă cât și de la acuzat.

În acest dosar au mai apărut trei mărturii ale altor fete, care pretind că au fost molestate sexual de către român.

Una dintre victime, care acum are 20 de ani, le-a povestit magistraților că avea 16 ani atunci când românul a abuzat de ea. Tânăra a mai spus că la același tratament a fost supusă și sora ei care pe atunci avea doar 10 ani.

Marți, 29 august, românul a depus mărturie în fața completului de judecată, unde a susținut că este nevinovat. El a spus că este victima unei glume proaste pusă la cale de către fete.

Acuzatul negă violul, dar nu și faptul că a le-a agresat sexual.

Ancheta se află în faza de cercetare și se așteaptă rezultatul medico-legal care va stabili dacă bărbatul este vinovat sau nu.

Dacă va fi găsit vinovat de toate acuzațiile care i se aduc, românul riscă o pedeapsă de aproape 40 de ani de închisoare.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII