Home Eveniment VIDEO!Spania. Român, capul unei bande de răpitori. Au sechestrat un olandez și au cerut 1,5 milioane de euro răscumpărare
VIDEO!Spania. Român, capul unei bande de răpitori. Au sechestrat un olandez și au cerut 1,5 milioane de euro răscumpărare

VIDEO!Spania. Român, capul unei bande de răpitori. Au sechestrat un olandez și au cerut 1,5 milioane de euro răscumpărare

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O bandă de infractori condusă de un român a sechestrat, drogat și torturat un bărbat timp de 11 zile. Răpitorii au cerut 1,5 milioane de euro pentru eliberarea ostaticului.

Cinci persoane au fost arestate, luni, 3 iulie, acuzate că au sechestrat, drogat și torturat, timp de 11 zile, un om de afaceri olandez de origine sârbo-croată.

Răpitorii au amenințat familia ostaticului că dacă nu le va plăti 1,5 milioane de euro îl vor omorî pe acesta.

Olandezul a fost răpit în apropierea orașului Lloret de Mar, provincia Girona, pe 12 iunie.

Conform poliției spaniole, mașina în care se afla victima a fost oprită pe șosea de un alt autoturism în care se aflau cei cinci bărbați. Ei l-au lovit pe olandez până l-au lăsat inconștient, după care l-au băgat în portbagaj.

Soția omului de afaceri a anunțat autoritățile imediat ce sechestratorii au sunat-o și i-au cerut un milion și jumătate de euro pentru a-i elibera soțul.

Timp de 11 zile, polițiștii au lucrat pentru a-i identifica și aresta pe răpitori.

Acțiunea a fost îngreunată de faptul că infractorii schimbau frecvent locul în care țineau victima și pentru a-i induce și mai mult în eroare pe polițiști transportul se făcea cu mașini furate.

Pe 21 iunie, banda a dat familiei celui răpit un ultimatum: dacă nu vor plăti banii, îl vor executa pe bărbat.

Plata urma să se efectueze în parcarea unui hotel din apropierea Madridului, iar banii urma să fie aduși de fratele victimei.

Planurile delicvenților au fost dejucate de o unitate specială din cadrul Poliției Naționale spaniole care l-a găsit pe bărbatul sechestrat și a arestat grupul infracțional.

Polițiștii susțin că pe tot timpul sechestrului victima a fost bătută și i s-au injectat substanțe halucinogene procurate de către capul bandei, un român student la medicină la o universitate din Madrid.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII