Spania. Dragoste cu sila. Un român a încercat să răpească o fată de 16 ani. „O iubesc la nebunie, vreau să mă însor cu ea”

Un român care locuia într-o tabără ilegală din Cordoba, Spania, a încercat să răpească o fată de 16 ani de pe stradă. Dus la poliție, bărbatul  și-a recunoscut fapta și le-a spus autorităților că este îndrăgostit de tânără și că vrea să se căsătorească cu ea.

D.B., de 16 ani, de naționalitate română, se plimba duminică, 4 decembrie, împreună cu sora ei mai mare, M.B., pe o stradă din centrul Cordobei.

La un moment dat, un bărbat a intrat în vorbă cu minora și a încercat să o convingă să meargă cu el. Când fata a refuzat, a intervenit și sora ei mai mare. Românul a lovit-o pe M.B. Scandalul a fost oprit de către trecătorii care au intervenit să o scoată pe femeie din mâinile agresorului.

Între timp, minora a anunțat poliția, dar până la sosirea patrulei agresorul a dispărut.

Pe baza descrierii făcute de către cele două tinere și a martorilor, poliția l-a identificat pe bărbat.

Soara cea mare a tinerei le-a mai spus polițiștilor că atunci când au fost acostate, agresorul știa numele fetei de 16 ani și le-a vorbit în limba română.

La câteva ore, bărbatul a fost arestat într-o tabără ilegală situată la marginea orașului Cordoba și în imediata apropiere a cartierului unde locuia tânăra.

Dus la comisariat, agresorul le-a spus polițiștilor că s-a îndrăgostit de fată într-o zi când a văzut-o pe stradă. „O iubesc la nebunie, vreau să mă însor cu ea”. El a mai declarat că a încercat de nenumărate ori să vorbească cu ea dar nu a avut curaj, de teamă că-l va respinge. Duminică nu a mai putut rezista și, după ce a băut câteva pahare cu alcool, a hotărât să o ceară de soție.

Tânăra a povestit că nu-l cunoaște pe bărbat și că nu-i stă capul la măritiș.

Agresorul, care inițial a vrut să ajungă la starea civilă, a ajuns acum în arest, unde așteaptă ca Judecătoria din Cordoba să-i comunice data la care va începe procesul în care este acuzat că a încercat să răpească și să sechestreze un minor.