Home Monden VIDEO – Scene fierbinți la metroul din Barcelona. Deputată CUP: „Nu e nimic anormal”
VIDEO – Scene fierbinți la metroul din Barcelona. Deputată CUP: „Nu e nimic anormal”

VIDEO – Scene fierbinți la metroul din Barcelona. Deputată CUP: „Nu e nimic anormal”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Doi tineri, fără prejudecați, au ales să facă sex fără nici un fel de rețineri pe peronul metroului din Barcelona.

metroul din Barcelona

Sâmbătă, 23 aprilie, una dintre stațiile de metrou au fost  scena unor secvențe desprinse din filmele pentru adulți.

Cei doi protagoniști nu păreau deranjați nici trecătorii și nici de cei care  persoanele care le filmau actul sexual live.

Deși poliția catalană a anunțat că-i caută pe cei doi tineri, deputatele Anna Gabriel și Mireia Boya (CUP) le iau apărarea exhibiționiștilor.

„Nu găsesc nimic anormal în faptul că doi tineri vor să facă dragoste. Societatea are prea multe prejudecăți religioase și morale.  Concepțiile religioase despre intimitate, în special cea sexuală, sunt produsul sutelor de ani pe care le-am trăit sub Biserica Catolică și Sfânta Inchiziție”, a spus  Anna Gabriel într-o emisiune la radioul catalan RAC 1.

Mireia Boya s-a declarat surprinsă și a afirmat că „a face sex nu este un păcat”.

„Este un loc public și mă surprinde că un fapt natural a fost atât de mediatizat. În această țară, sunt chestii mult mai importante de care presa ar putea vorbi, nu faptul că doi tineri au făcut dragoste”, a mai spus Boya.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII