Home Cultural „Chintesenţe narative” – Lansare de carte în Las Palmas de Gran Canaria
„Chintesenţe narative” – Lansare de carte în Las Palmas de Gran Canaria

„Chintesenţe narative” – Lansare de carte în Las Palmas de Gran Canaria

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Centro de Iniciativas de La Caja de Canarias va fi vineri, 14 octombrie, gazda lansării cărții „Quintaesencias narrativas / Chintesenţe narative”, antologie bilingvă (româno- spaniolă) de povestiri, semnată de Dario Hernandez și tradusă de Dana Diaconu.

carte

Evenimentul, care va începe la ora 19.30, se va desfășura în Sala Cairasco strada Alameda de Colón, numărul 1, Las Palmas de Gran Canaria.

Prezentarea cărții va fi făcută de către Dan Munteanu Coilan, profesor universitar emerit în cadrul catedrei de Filologie Romanică a Universității din Las Palmas de Gran Canaria și Alina Elena Ramaru, reprezentantă a „Asociației Romanilor din Insulele Canare – RUMACAN”.

Evenimentul se va încheia cu un moment muzical oferit de „Cuarteto Basso Continuo” care va interpreta fragmente din operele compozitorilor Bach, Brumby și Bartok ( Dansuri românești).

Din componența cvartetului face parte și românul Casian Burca Voicu, membru al Orchestrei Filarmonice din Gran Canaria alături de Juan Marquez, Miguel Gomez și Roman Mosler.

Intrarea este gratuită

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII