Home Cultural „Compartiendo Sensaciones”- Expoziție de pictură la Madrid
„Compartiendo Sensaciones”- Expoziție de pictură la Madrid

„Compartiendo Sensaciones”- Expoziție de pictură la Madrid

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Centrul Cultural „Casa de Vacas” din Parcul madrilen „Retiro” va fi, până pe 31 ianuarie, gazda expoziției ”Compartiendo Sensaciones”.

Madrid

Vernisajul expoziției are loc sâmbătă, 9 ianuarie, dar inaugurarea pentru public va avea loc luni, 11 ianuarie, la ora 19.

Expoziția, organizată de Asociația Națională a Artiștilor Carmen Holgueras, va include operele a 36 de artiști din mai multe țări.

La acest eveniment participă și pictorul român Tudor Șerbănescu, prezent cu trei lucrări acrilic pe pânză.

Intrarea este liberă.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII