Home Cultural Concert de muzică simfonică la Madrid, dirijat de românul Virgil Popa
Concert de muzică simfonică la Madrid, dirijat de românul Virgil Popa

Concert de muzică simfonică la Madrid, dirijat de românul Virgil Popa

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Sâmbătă, 17 septembrie, Espacio Mentema, din strada Playa de Mojácar, numărul 35, Boadilla del Monte, Madrid, va fi gazda unui concert de muzică simfonică sub bagheta dirijorului român Virgil Popa.

Madrid

Concertul, cu începere de la orele 20.00,  va fi susținut de Orchestra Simfonică „Stradivari” și îl va avea ca solist pe Carol Vitéz, din Germania.

Participanții la eveniment vor putea asculta fragmente din operele compozitorilor George Enescu, Camille Saint-Saëns, Béla Viktor János Bartók, Martín Melitón Pablo de Sarasate și Carol  Vitéz.

Prețul  unui bilet este de 12 euro și poate fi procurat de pe ticketea.com.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII