Home Cultural Concurs de literatură pentru românii de pretutindeni
Concurs de literatură pentru românii de pretutindeni

Concurs de literatură pentru românii de pretutindeni

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

În peioada 10 iulie- 10 septembrie Asociația Culturală ”Diverbium” în parteneriat cu ”Reţeaua literară” și Editura ”Karth” organizează cea de-a IV -a ediţie a Concursului Naţional de Literatură  (secţiunile poezie şi proză) destinat atât românilor din afara granițelor cât și celor din România.

Finaliştii vor fi desemnaţi în prima parte a lunii octombrie 2014. Câştigătorii vor beneficia de publicarea manuscriselor la Editura Karth şi de lansare la Salonul Internaţional de Carte ”BOOKFEST” din primăvara anului 2015, iar finaliştii de promovare preferenţială atât în Reţeaua literară cât şi prin intermediul site-urilor partenere.

Juriul care va desemna câștigătorii este format din scriitorii: Nina Vasile, Sorin Dinco, Marin Dumitrescu, Marius Gârniță și Gelu Vlaşin.

Condiții de participare:

– să nu fi debutat până acum în volum cu poezie sau proză,

– se vor trimite 10 poeme sau 10 pagini de proză în format A4, scrise pe o singură faţă,

– cu specificaţiile: font times new roman 12, la două rânduri,

– nu există limită de vârstă pentru înscriere.

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e- mail  reteaualiterara@yahoo.es.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII