Home CONSULATE ITINERANTE Consulat itinerant la Pamplona
Consulat itinerant la Pamplona

Consulat itinerant la Pamplona

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O echipă a Secției Consulare din Bilbao se va deplasa  în oraşul Pamplona în perioada 11 -12 noiembrie, pentru a furniza servicii consulare cetățenilor români aflați în comunitatea autonomă Navarra.

consulat

Consulatul recomandă tuturor cetăţenilor români care vor solicita servicii/documente consulare, să se prezinte cu documentele de identitate/călătorie şi/sau stare civilă atât în original, cât şi în fotocopie color.

Vor fi efectuate următoarele servicii consulare:

– înscrieri certificate de naştere/certificate de căsătorie;

– autentificări procuri / declaraţii;

– inscripţii consulare / adeverinţe;

– titluri de călătorie / paşapoarte.

Activitatea se vor desfășura la Camera de Comert din Pamplona- sala multifuncțională, situată la adresa C/ General Chinchilla, numărul 4,după următorul program:

  • între orele 10. 00 și 14.30 vor fi preluate cererile;
  • între orele 16.00 și 17.30 vor fi eliberate documentele.

Pentru mai multe detalii puteți contacta Consulatul General al României la Bilbao prin e-mail contact@informatiiconsulare.ro  sau prin telefon la următoarele numere: 944 245 177 (secretariat), 944. 233. 963;   944. 256. 271; 944 .256. 273.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII