Home CONSULATE ITINERANTE Consulat itinerant în Tenerife și Gran Canaria
Consulat itinerant în Tenerife și Gran Canaria

Consulat itinerant în Tenerife și Gran Canaria

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O echipă a Secției Consulare a Ambasadei României la Madrid se va deplasa în în Tenerife și Gran Canaria (Insulele Canare), în perioada 20 – 23 noiembrie, pentru a furniza servicii specifice cetățenilor români aflați în zonă.

Activitatea cu publicul se va desfăşura după următorul program:

TENERIFE
Luni, 20 noiembrie: 09.00-17.00
Marţi, 21 noiembrie: 09.00-14.00
Adresa: Escuela de Seguridad y Convivencia: Calle Beneharo las Nieves, Adeje (Santa Cruz de Tenerife) – Aula 7
GRAN CANARIA
Miercuri, 22 noiembrie: 09.00-17.00
Joi, 23 noiembrie: 09.00-16.00
Adresa: Consulatul Onorific al României în Insulele Canare: Telde (Gran Canaria), Alférez Quintana Suarez, numărul 18, Las Palmas.

Cetățenii interesați sunt rugați să solicite programare până la data de 15 noiembrie, ora 13.00, la adresa de email: madrid.programari@mae.ro.

E- mailul  trebuie să conțină numele și prenumele persoanei care solicită servicii consulare, serviciul solicitat și un număr de telefon la care poate fi contactat.

Vor fi oferite următoarele servicii consulare: acte notariale (procuri, declarații, adeverințe consulare), înscrieri de certificate de stare civila (naștere, căsătorie sau deces), titluri de călătorie, eliberări de pașapoarte.

ATENȚIE!

În cazul în care este vorba de un act notarial cu un mandat complex sau de întindere, este absolut necesar să se aducă modelul în format electronic, iar cei care doresc procuri pentru acte de identitate trebuie să fie deja în posesia fotografiilor necesare.

Nu se acceptă fotografiile care nu corespund criteriilor legale.

Cererile care nu respectă aceste condiții nu vor fi luate în considerare.

Pentru efectuarea serviciului consular dorit, este necesar să deţineţi acte de identitate româneşti valabile şi să aveţi copii după absolut toate documentele.

Din motive exclusiv tehnice, nu se pot primi solicitări de pașapoarte.

SURSA: Secția Consulare a Ambasadei României la Madrid

 

Consulat itinerant în Palma de Mallorca

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII