Home CONSULATE ITINERANTE Consulat itinerant în Palma de Mallorca
Consulat itinerant în Palma de Mallorca

Consulat itinerant în Palma de Mallorca

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O echipă a Secției Consulare din Barcelona se va deplasa, în perioada 09-11 noiembrie, în Palma de Mallorca, pentru a furniza servicii consulare cetățenilor români aflați în comunitatea autonomă Insulele Baleare.

Activitatea cu publicul se va desfășura la Casal del Inmigrantes, C/Eusebio Estada núm. 48, Palma, după următorul program:

– 09.11.2017, între orele 10.00 – 18.00 – se vor procesa titluri de călătorie;

– 09.11.2017, între orele 10.00 – 18.00 – se vor procesa acte notariale;

– 10.11.2017, între orele 10.00 – 15.00 – se vor procesa cererile pentru actele de stare civilă și se vor elibera documentele aduse de la Barcelona;

– 11.11.2017, între orele 10.00 – 14.00 – se vor elibera actele notariale preluate în cursul zilei de joi, 09.11.2017.

Activitatea se va desfășura numai pe bază de programare prealabilă, ceea ce presupune să vă adresați în mod direct consulatului până cel mai târziu la data de 05 noiembrie.

Solicitarea de programare o puteți face doar la adresa de email barcelona@mae.ro. Cei care doresc obținerea certificatelor de stare civilă (naștere, căsătorie,deces) trebuie să înregistreze cererea direct pe pagina de internet www.econsulat.ro și apoi să comunice codul cererii.

În cazul în care este vorba de un act notarial cu un mandat complex sau de întindere, este absolut necesar săse prezinte modelul în format electronic, iar cei care doresc procuri pentru acte de identitate trebuie să fie deja în posesia fotografiilor necesare.

Nu se acceptă fotografiile care nu corespund criteriilor legale (3cm x 4cm, cu bandă albă de 7 mm în partea de jos)!

Cererile care nu respectă aceste condiții nu vor fi luate în considerare!

Pentru efectuarea serviciului consular dorit, este absolut necesar să dețineți acte de identitate românești, valabile și să aveți copii după absolut toate documentele.

Atragem atenția că din motive organizatorice, nu se pot face niciun fel de excepții de la aceste reguli.

NU SE PREIAU CERERI PENTRU PAȘAPOARTE!

Consulat itinerant în Tenerife și Gran Canaria

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII