Home Monden Dacia – record de vânzări în 2014
Dacia – record de vânzări în 2014

Dacia – record de vânzări în 2014

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

„Marca românească de automobile Dacia, a fabricantului francez Renault, a stabilit în 2014 un număr record de vânzări, au fost facturate 511.465 de unități, cu 19% mai mult decât în 2013”, a declarat Jan Ptacek, directorul comercial al fabricantului, citat de Hot News.

sigla-dacia

După Franța și Germania, Spania ocupă locul trei în topul țărilor în care modelele Dacia au triumfat, cu 45.986 de mașini vândute și asta mulțumită modelului Sandero.

„2014 a fost un an istoric pentru Dacia, care a vândut peste o jumătate de milion de autoturisme”, a mai spus Ptacek.

El a mai subliniat că „Dacia face parte acum dintr-un grup redus de constructori de mașini ce fabrică mai mult de jumătate de milion de unități pe an”.

Modelul Sandero a fost unul dintre cele mai vândute autoturisme în întreaga lume, 169 021 unități, urmat de Duster cu 160.318 unități și Logan cu 98 849 autovehicule.

Anul trecut s-au vândut 56.214 de autoturisme din gama Dokker și 27.063 din gama Lodgy.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII