Home Cultural Ziua Unirii Principatelor, sărbătorită la Madrid
Ziua Unirii Principatelor, sărbătorită la Madrid

Ziua Unirii Principatelor, sărbătorită la Madrid

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Asociația Scriitorilor și Artiștilor Români din Spania (ASARS) organizează sâmbătă, 24 ianuarie, evenimentul cultural-artistic „Unire în cuget și-n simțire” ce va consta într-o expoziție de pictură și prezentare de carte, dedicat aniversării a 156 de ani de la Unirea Principatelor Române.

unirea_principatelot_romane

Manifestarea se va desfășura în localitatea Ciudalcampo, provincia Madrid, în strada Arlanza numărul 6, Ciudalcampo San Sebastian De Los Reyes, între orele 16.30 și 19.30.

Vor participa poeții: Nuța Craciun, Ovidiu Cornilă și Gabi Nan, precum și artiști plastici: Mercedes Soriano Molina, Cristina Roque, Alejandra Sanchez Velasco, Tudor Serbanescu, Maria Elvira Herrer Escandon și Manuela Esquinas, membri ai asociației.

Prezentarea expoziției va fi făcută de Mioara Rîșnoveanu, iar referințe critice asupra cărților vor fi prezentate de conferențiar Nina Vasile.

Intrarea este liberă.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII