Home Monden FC Barcelona obligă o echipă de fotbal din România să-și schimbe sigla
FC Barcelona obligă o echipă de fotbal din România să-și schimbe sigla

FC Barcelona obligă o echipă de fotbal din România să-și schimbe sigla

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Directorul sportiv al FC Oţelul Galați, Cristian Munteanu, a anunţat că fosta campioană a României în sezonul 2010/2011 a fost notificată de campioana Spaniei, FC Barcelona, să-şi schimbe sigla.

barcelona

FC Barcelona a trimis o adresă către gălățeni, prin care îi anunță că trebuie să-și schimbe emblema pe motiv că seamănă prea mult cu cea a clubului catalan.

„Chiar dacă nu vrem, suntem obligaţi de Barcelona. Am primit somaţie, probabil ne-au acţionat şi în judecată. Trebuie să ne schimbăm sigla, pentru ca seamănă foarte mult cu cea a Barcelonei. Cineva de la Barcelona a văzut sigla şi ne-au trimis somaţie sau ne dau în judecată», a declarat Cristian Munteanu la Radio Pro FM.

În prezent, Oţelul evoluează în Liga a II-a, Seria 1. După 5 etape, gălăţenii ocupă locul 8 (din 13 formaţii), cu 6 puncte (două victorii şi trei eşecuri), la 6 lungimi de undă de liderul Dacia Unirea Brăila.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII