Home Cultural FEDROM: Expoziție de pictură dedicată Zilei Femeii
FEDROM: Expoziție de pictură dedicată Zilei Femeii

FEDROM: Expoziție de pictură dedicată Zilei Femeii

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

FEDROM, Federația Asociațiilor de Români din Spania,în colaborare cu Asociația „Femeia” din Madrid organizează sâmbătă, 7 martie, o expoziție de pictură și o proiecție de filme documentare, în cadrul unui eveniment cultural dedicat Zilei Femeii.

IKA 1

Evenimentul, care va începe la orele 17.30, va fi organizată la sediul FEDROM, din strada Wad-Ras, numărul 19, din Madrid.

Expoziția va cuprinde aproximiativ 70 de tablouri pictate de Ika Oniga.

Ika 2

Ika Oniga este o pictoriță de origine română, stabilită de 15 ani în Spania, în localitatea madrilenă Torrejón del Rey. Deși nu a studiat nici o școală de artă, Ika Oniga are un talent deosebit, fapt care se reflectă în lucrările ei.

ika 3

În cadrul aceluiași eveniment vor fi prezentate și două scurtmetraje: „Există gânduri”, în regia lui Carmen Tofeni și „Mergem inaine”, în regia Andreei Dumitru.

Intrarea este liberă.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII