Home Cultural Fotografia zilei pe National Geographic: Horezu,Vâlcea
Fotografia zilei pe National Geographic: Horezu,Vâlcea

Fotografia zilei pe National Geographic: Horezu,Vâlcea

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O poză făcută la Festivalul „Cocoşul de Hurez”, de la Horezu , județul Vâlcea, a fost, miercuri, 27 iulie, fotografia zilei la National Geographic Your Shot.

national geographic

Fotografia a fost făcută de Marius Cinteză şi prezintă un copil care să dă singur într-un leagăn la târgul „Cocoşul de Hurez”, ce a avut loc în perioada 10 – 12 iunie 2016.

National Geographic Your Shot  este un canal media care prezintă misterele lumii în toate aspectele sale: natură, istorie, ştiinţa, societate, cultură.

Sursa: National Geographic

Foto: Marius Cinteză

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII