Home Cultural Gimnastică artistică. România, victorioasă la junioare în fața Spaniei
Gimnastică artistică. România, victorioasă la junioare în fața Spaniei

Gimnastică artistică. România, victorioasă la junioare în fața Spaniei

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Echipa feminină de gimnastică artistică a României a întâlnit, sâmbătă, 7 mai,  la Alcorcon (Madrid) formația Spaniei, victoria revenind gazdelor, cu scorul de 166,65-164,05 puncte.

gimnastică artistică

La competiție nu au participat Larisa Iordache, aflată în refacere, și Cătălina Ponor, care urmează un program special de pregătire în perspectiva Campionatelor Europene de la Berna care vor avea loc în perioada 1- 5 iunie.

Selecționata senioarelor române a fost alcătuită pentru acest bilateral din: Maria Holbură (locul 3 la individual compus, cu 54,60, după spaniolele Ana Perez — 56,66 și Claudia Colon — 55,75), Diana Bulimar, Silvia Zarzu, Denisa Stanciu, Anda Butuc și Andreea Ciurusniuc.

În schimb, în confruntarea junioarelor, echipa României compusă din: Carmen Glăvan, Laura Iacob, Roberta Pleșa, Beatrice Butunoi și Ariadna Stanciu, a obținut victoria în fața selecționatei Spaniei, cu 159,95-156,25 puncte.

La individual compus, în întrecerea junioarelor, primele două locuri au fost ocupate de gimnastele române: 1. Carmen Glăvan — 54,40; 2. Laura Iacob — 53,05 puncte.

 

gimnastică artistică

gimnastica artistica 2

gimanstică artistică

Foto: Federația Română de Gimnastică

Video: Real Federación Española de Gimnasia

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII