Home Cultural Lansare de carte românească la Toledo
Lansare de carte românească la Toledo

Lansare de carte românească la Toledo

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Sâmbătă, 12 decembrie, la sediul asociației culturale hispano-română Gente (Oamenii) din localitatea Quintanar de la Orden, provincia Toledo, a avut loc lansarea volumului de poezii „Punți evolutive”, semnat de Sorin Bălășcău.

sorin

La evenimentul cultural, alături de membrii asociației, au participat primarul localității Juan Carlos Navalon Lopez-Brea, consilierul pe probleme de cultură din cadrul primăriei, Jose Angel, reprezentanți ai mass mediei locale.

Sorin Bălăscău spune despre cartea sa că este: „un concept 100% personal în care poeziile suprarealiste, cele fără continuare și versurile istorice se împletesc perfect”.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII