Home Cultural Madrid: Concert de muzică simfonică dirijat de românul Virgil Popa
Madrid: Concert de muzică simfonică dirijat de românul Virgil Popa

Madrid: Concert de muzică simfonică dirijat de românul Virgil Popa

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Orchestra Simfonică „Stradivari”  împreună cu soprana Andreina Williams, mezzosoprana Inmaculada Lain, tenorul Fcundo Munoz, sub bagheta dirijorului român Virgil Popa vă prezentă, sâmbătă 11 iunie,  un concert de muzică simfonică.

Madrid

Evenimentul va avea loc la Espacio Mentema, din strada Playa de Mojacar, numărul 35 , localitatea Boadilla del Monte, Comunitatea Madrid, și va începe la ora 20.00, urmat de o cină.

Prețul unui bilet este de 12 euro, iar pentru cei care doresc să participe la cină,  biletul costă 37 de euro.

Pentru a obține mai multe informații puteți trimite un e-mail pe adresa comercial@mentema.eses sau suna la numărul de telefon 916.331. 446.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII