Home Monden Neymar, pe picior de plecare. Vezi unde va ajunge și câte milioane cere Barça pe el
Neymar, pe picior de plecare. Vezi unde va ajunge și câte milioane cere Barça pe el

Neymar, pe picior de plecare. Vezi unde va ajunge și câte milioane cere Barça pe el

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Neymar e pe punctul de a pleca să joace pentru Manchester United, informează Daily Star.

Neymar

FC Barcelona cere pe starul său nu mai puțin de 190 milioane de euro.

Dacă Manchester United va plăti această sumă, Neymar va deveni cel mai scump jucător din istoria fotbalului.

Știrea vine ca un răspuns la ultimele zvonuri potrivit cărora starul clubului catalan ar avea probleme cu șefii și colegii săi.

Agenda socială și contractele publicitare ale fotbalistului l-au distras de la îndatoririle sale și asta s-a văzut pe gazon, scrie La Vanguardia.

Conform aceleași surse, în vestiarele Barcelonei sunt multe plângeri, iar rezultatele mai puțin bune din ultima perioadă au accentuat starea de tensiune dintre jucători.

Publicația „Sport” vorbește chiar de o conspirație împotriva lui Neymar. Chiar în momentul în care echipa are nevoie de o mână de ajutor pentru a ieși din pasa proastă prin care trece, presa scrie despre „viața personală și profesională” a fotbalistului.

„Partea cea mai rea a acestor reportaje despre viața lui Neymar e că au avut la bază informații din interior”, mai scrie ziarul Sport.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII