Home Cultural Se închide acvariul din Madrid
Se închide acvariul din Madrid

Se închide acvariul din Madrid

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Acvariul din Madrid își va închide porțile sâmbătă, 30 aprilie, după 60 de ani de existență, informează un comunicat al instituției, preluat de publicația spaniolă La Razon.

acvariu Madrid

Fondat în 1956, Acvariul din Madrid adăpostește mii de specii de pești, reptile și rozătoare și a fost recunoscut de mai mulți specialiști în domeniu ca fiind una dintre cele mai mari crescătorii de animale reproduse în captivitate.

De asemenea a găzduit  cel mai mare grup de gremlini crescuți în captivitate, animale ce au l-au inspirat pe Spilberg în celebrul film cu același nume.

Motivul acestei decizii nu a fost făcut public, dar se pare că la bază stau probleme financiare, scrie La Razon.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII