Home Cultural „În ograda copilăriei”. Spectacol muzical pentru copiii din Zaragoza
„În ograda copilăriei”. Spectacol muzical pentru copiii din Zaragoza

„În ograda copilăriei”. Spectacol muzical pentru copiii din Zaragoza

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Asociaţia Acasă din Zaragoza organizează, duminică, 2 octombrie, spectacolul muzical pentru copii «În ograda copilăriei». La eveniment va participa și viceconsulul României la Zaragoza, Lucica Tudoran.

afis

Spectacolul, compus din două părți, va începe la ora 18.00 și va avea loc la Centro Civico Teodoro Sanchez, din Plaza Mayor , numărul 2, Zaragoza.

În prima parte a spectacolului, Lucica Tudoran va prezenta un scurt program de cântece pentru copii.

Cea de-a două parte, dedicată teatrului, va fi formată din două scurte reprezentaţii, adaptări ale poveştilor „La cireşe» şi „Pupăză din tei» de Ion Creangă. Piesele vor fi interpretate de membrii atelierelor de teatru pentru copii organizate de Asociaţia Acasă, coordonate de Alina Gheorghe.

Intrarea se face pe bază de invitaţie.

Invitaţiile pot fi procurate începând de luni 19 septembrie de la membrii asociaţiei sau de la magazinele colaboratoare.

Mai multe informații puteți obține la numerele de telefon: 678.935.040 și  642.783.951.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII