Home Cultural Peste 100 de piese s-au înscris în competiția Eurovision 2015
Peste 100 de piese s-au înscris în competiția Eurovision 2015

Peste 100 de piese s-au înscris în competiția Eurovision 2015

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Televiziunea Română a anunțat, într-o notă emisă, marți, 9 februarie, că în competiția pentru „Eurovision 2015” s-au înscris aproximativ 100 de melodii.

Scena-Eurovision-2015

Între 9 și 11 februarie, juriul va selecționa dintre acestea 12 teme muzicale ce vor fi prezentate în finala de pe 8 martie, de la Sala Polivalentă din Craiova, eveniment ce va fi transmis de postul național de televiziune. Dintre cele 12 piese va fi aleasă melodia care va reprezenta România la ediția din acest an a Eurovisionului.

Voltaj, Nicola, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Luminiţa Anghel, Ozana Barabancea, Trooper, Amna feat. Glance, trupa Băieţii sau membrii fostei trupe Rednex se numără printre cei care vor putea urca pe scena concursului, dacă piesele lor vor trece de preselecţia din luna februarie.

În aceeaşi competiţie intră şi câteva compoziţii semnate de Andrei Tudor și Mihai Alexandru.

„Eurovision 2015” va avea loc la Viena, în Austria, în perioada 19- 21 mai, și vor participa 39 de țări.

Viena a preluat, luni, 26 ianuarie, în mod oficial, de la Copenhaga, simbolicul lanț de chei al orașelor ce găzduiesc concursul Eurovision și a pus în funcțiune un ceas ce indică timpul rămas până pe 19 mai, când va începe cea de-a 60-a ediție a acestei competiții, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII