Home Cultural România la Târgul Internațional de Turism de la Madrid
România la Târgul Internațional de Turism de la Madrid

România la Târgul Internațional de Turism de la Madrid

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

România participă, în perioada 28 ianuarie – 1 februarie, la cea de a 35-a ediție a FITUR (Feria Internacional de Turismo – Târgul Internațional de Turism) de la Madrid cu un stand de promovare a destinațiilor turistice românești.

FITUR

Standul României va fi situat în pavilionul numărul 4 al complexului IFEMA și va cuprinde 25 de agenții de turism, precum și companii de transport aerian și rutier.

Inaugurarea oficială, din acest an, a fost făcută de Regele Felipe VI și Regina Letizia care au fost întâmpinați de Jose Manuel Soria, Ministrul spaniol al Industriei, Energiei și Turismului, Taleb Rifai, Secretarul General al Organizației Mondiale a Turismului și Isabel Borrego Secretar de Stat pentru Turism în cadrul Ministerului spaniol de Resort.

România a fost reprezentată la ceremonia de inaugurare de o delegație condusă de Marcel Bogdan Pandelică, secretar de stat pentru turism, în cadrul Ministerului Economiei. Au mai participat și reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Turism și ai primăriei Cluj-Napoca , oraș declarat Capitală Europeană a Tineretului în anul 2015.

Delegația română a avut o serie de discuții cu reprezentați ai conducerii OMT, ai autorităților spaniole și cu alți omologi străini.

De asemenea, Marcel Bogdan Pandelică a avut o serie de discuții cu expozanții români și cu reprezentanți ai unor companii interesate să cunoască oportunitățile oferite de România în materie de turism.

La Târgul Internațional de Turism de la Madrid, FITUR, din acest an, participă 9.000 de expozanți, din 165 de state ale lumii, care prezintă tot atâtea destinații turistice.

Târgul este deschis publicului sâmbătă, 31 ianuarie între orele 10.00 și 20.00 și duminică, 1 februarie, de la 10.00 la 18.00.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII