Spania. I-a băgat furculița în gât. Român rănit grav în urma unui scandal cu un conațional

Un român de 37 de ani a fost înjunghiat, marți, 17 octombrie, cu o furculiță, de un conațional de 21 de ani, în Valencia.

Mai multe persoane care locuiau pe o stradă  din cartierul Patraix au anunțat autoritățile că un bărbat se află întins pe asfalt și sângerează abundent în zona gâtului.

Medicii de pe ambulanță i-au acordat românului primul ajutor, după care l-au transportat la spital. Deși se afla în stare de șoc, bărbatul era conștient.

Poliția a descins la domiciliul victimei unde a găsit un al bărbat complet dezbrăcat, plin de sânge. Când i-a văzut pe polițiști intrând pe ușă, tânărul a aruncat cu mai multe obiecte în ei, i-a scuipat și i-a insultat.

În bucătărie, a fost găsită o furculiță, care din primele cercetări a rezultat ca fiind obiectul cu care a fost rănită victima.

După câteva ore, poliția a reușit să vorbească cu bărbatul internat în spital. Acesta le-a povestit că locuia în apartament împreună cu agresorul și că s-au certat de la o datorie pe care acesta o avea la plata chiriei. Scandalul a degenerat, iar tânărul de 21 de ani l-a înjunghiat de mai multe ori cu o furculiță în zona gâtului. A reușit să scape de furia agresorului și a fugit pe stradă pentru a cere ajutor.

Tribunalul numărul 1 din Valencia a decis ca până la pronunțarea unei sentințe definitive, agresorul să rămână în arest.

VIDEO. Spania: Român înjunghiat de un conațional în fața unui bar din Cadiz

Crimă pe un teren de fotbal din Spania. Un român a fost înjunghiat

Málaga: Un român și-a înjunghiat cumnatul sub privirile celor doi copii