Home Eveniment Crimă pe un teren de fotbal din Spania. Un român a fost înjunghiat
Crimă pe un teren de fotbal din Spania. Un român a fost înjunghiat

Crimă pe un teren de fotbal din Spania. Un român a fost înjunghiat

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român, de 20 de ani, a murit duminică, 29 mai, după ce a fost înjunghiat în timp ce juca fotbal cu prietenii, pe un teren de fotbal din localitatea Albatàrrec (Segrià), provincia Lleida.

Spania

Conform martorilor, în jurul orei 17.00 pe teren a izbucnit o certă între jucători. Unul dintre ei a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe român.

Tânărul a fost transportat de urgență la spitalul Arnau de Vilanova din Lleida, unde câteva ore mai târziu a murit.

Mossos d’Esquadra (Poliția Catalană) a emis un comunicat prin care a anunțat că: „agresorul a fugit de la locul faptei, dar a fost dat în urmărire generală”.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească cum s-au petrecut faptele şi care a fost motivul pentru care românul a fost înjunghiat, notează publicația spaniolă El Pais.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII