Home Eveniment Málaga: Un român și-a înjunghiat cumnatul sub privirile celor doi copii
Málaga: Un român și-a înjunghiat cumnatul sub privirile celor doi copii

Málaga: Un român și-a înjunghiat cumnatul sub privirile celor doi copii

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român de 45 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori de către cumnatul său sub privirile îngrozite a fiicelor lui de cinci și șapte ani.

crima 1

Tragedia s-a produs pe strada Zodiaco, din localitatea Benalmádena, provincia Malaga în urma unei certe între cei doi pe fondul unor divergențe mai vechi.

Martorii tragediei sunt fetițele victimei, în vârstă de cinci și șapte ani.

Agresorul i-a reproșat de mai multe ori victimei că se poartă foarte urât cu soția și fiicele lui.

Duminică, 21 februarie, în jurul orei 11.30, cei doi s-au luat iar la ceartă și, conform declarațiilor date de către agresor la Tribunalul numărul 5, din Torremolinos, cumnatul său a sărit la bătaie.

Bărbatul le-a mai povestit autorităților că s-a refugiat în bucătărie, iar când victima a intrat el nu a făcut altceva decât să se apere.

Conform unui comunicat emis de către Poliția Națională Spaniolă (Policia Nacional) „duminică, 21 februarie, mai mulți vecini de pe strada Zodiaco au sunat la numărul de urgență 112 anunțând că pe treptele de pe casa scării zace corpul unui bărbat înjunghiat”.

Ajunși la fața locului, polițiștii și personalul de pe ambulanță l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge și nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Conform medicilor care au încercat să-l reanimeze, bărbatul prezenta mai multe răni în zona toracelui, în spate și pe mâini.

Agresorul, tot român, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat în apartamentul unde s-a produs nenorocirea și în prezent se află în arest, în așteptarea judecății.

Cele două fetițe au rămas în îngrijirea mamei, dar conform Centrului de Asistență a Minorului din localitatea Torremolinos, vor avea nevoie de un specialist deoarece au fost supuse unui șoc emoțional.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest
tags:

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII