Home Eveniment VIDEO. Spania: Român înjunghiat de un conațional în fața unui bar din Cadiz
VIDEO. Spania: Român înjunghiat de un conațional în fața unui bar din Cadiz

VIDEO. Spania: Român înjunghiat de un conațional în fața unui bar din Cadiz

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Doi bărbați, de 55 și respectiv 25 de ani, de naționalitate română, au fost arestați marți, 13 septembrie, după ce au omorât un conațional în fața unui bar din municipiul Algeciras, provincia Cadiz, Spania.

Spania

Poliția a fost chemată de către patronul localului marți, în jurul orei 00.30, după ce cei trei indivizi s-au luat la ceartă în local. Scandalul a continuat în stradă.

Din declarațiile martorilor, unul dintre scandalagii a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe un altul.

Medicii sosiți la fața locului au reușit să-l reanimeze pe românul înjunghiat, dar acesta a decedat câteva ore mai târziu la spital.

Vinovații au fugit de la locul faptei, dar au fost prinși câteva ore mai târziu în cartierul La Piñera, din localitate. Cei doi suspecți vor rămâne în arestul poliției până când instanța le va hotărî pedeapsa.

Investigația se află în desfășurare deoarece anchetatorii vor să stabilească motivul care a dus la înjunghierea românului și cine a fost, dintre cei doi, cel care l-a înjunghiat.

VEZI VIDEO AICI!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII