Home Cultural Spania. Ziua Națională a României, sărbătorită la Salamanca
Spania. Ziua Națională a României, sărbătorită la Salamanca

Spania. Ziua Națională a României, sărbătorită la Salamanca

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Episcopia Ortodoxă Română a Spaniei şi Portugaliei şi Parohia Ortodoxă Română din Salamanca în colaborare cu Institutul,,Eudoxiu Hurmuzachi” și Institutul Cultural Român organizează, duminică 27 noiembrie, un spectacol de muzică populară şi dansuri tradiționale românești cu ocazia Zilei Naționale a României, la Salamanca.

salamanca 2

Manifestarea artistică va avea loc în Auditoriul „Calatrava”, situat în strada Monte Olivete, numărul 2, din cadrul Episcopiei Romano-Catolice din Salamanca.

La eveniment vor participa  interpreţi de muzică populară din România: Dinu Iancu Sălăjanu, Ştefania Rareş, Elisabeta Turcu şi Ilie Caraş, dar și din în Spania: Aurel Cojocariu, Florica Badea şi Emilia Lefca.

Alături de artiști, pe scenă vor urca și două grupuri de dansatori populari: ansamblul ,,Dor Călător” al Parohiei Ortodoxe Române din Asturias şi ansablul ,,Armonia” al Parohiei Ortodoxe Române din Valdemoro (Madrid).

Intrarea este liberă.

Pentru mai multe informații părintele paroh Ilie-Emanuel Cojocaru Vlad vă pune la dispoziție următorul număr de telefon 642.741.461.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII