Home Cultural „Un vot de speranță”- concurs de creație literară lansat de AJRP și ASARS
„Un vot de speranță”- concurs  de creație literară lansat de AJRP și ASARS

„Un vot de speranță”- concurs de creație literară lansat de AJRP și ASARS

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

AJRP (Asociația Jurnaliștilor Români de Pretutindeni) și ASARS (Asociația Scriitorilor și Artiștilor Români din Spania) lansează concursul internațional de lucrări scurte (reportaj, interviu, eseu) pe tema: Un vot de speranță.

concurs

Participanții trebuie să își exprime gândurile sau aspirațiile în privința puterii votului, ce ar trebui să însemne el, de ce e important, de ce fiecare ar trebui să se preocupe de soarta țării sale în momentele importante ca alegerile electorale, și de ce un vot contează, de ce este importantă implicarea fiecărei persoane în a aduce speranță generațiilor prezente și viitoare prin prezența la vot.

Condiții de participare la concurs:

1. Vârsta minimă de participare la concurs este de 17 de ani.

2. Lucrarea trimisă (reportaj, interviu, eseu) trebuie să fie scrisă în limba română și trebuie să fie scrisă de către o singură persoană. Lucrările realizate de către coautori nu sunt acceptate.

3. Nu sunt acceptate lucrări care promovează partide sau părți politice, ura sau xenofobia, scopul concursului este de a promova spiritul civic al cetățeanului.

4. Lucrările trebuie să fie cât mai autentice, fără a se recurge la copiat sau plagiat. De asemenea să nu fie sau să nu fi fost publicate în altă parte. Materialul va conține între 600 și 1000 de cuvinte.

5. La sfârșitul lucrării să includeți numele complet, localitatea și țara, adresa de email, vârsta și profesia.

6. Dreptul de autor al lucrărilor acceptate va fi încredinţat organizatorilor.

Lucrările trebuie trimise până în data de 15 martie (inclusiv) pe adresele de email: concurs@ajrp.org sau asars.es@gmail.com

Concursul oferă 3 premii stabilite în urma consultării juriului format din Cristi Bucur, Canada (președinte AJRP), Lucreția Berzintu, Israel (secretar AJRP), Viorel Baetu, Germania (AJRP), Gelu Vlașin, Spania (presedinte ASARS), Nina Vasile, Spania (membru fondator ASARS) vor nota fiecare dintre lucrări.

Premianții vor primi diplome din partea AJRP și ASARS. Numele câștigătorilor vor fi menționate pe paginile de internet ale AJRP și ASARS, și de către partenerii media ale acestor asociații.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII