Home Cultural Albacete: Diverbium organizează a patra ediție a evenimentului aritstico-cultural ”Dialoguri Interculturale Itinerante”
Albacete: Diverbium organizează a patra ediție a evenimentului aritstico-cultural  ”Dialoguri Interculturale Itinerante”

Albacete: Diverbium organizează a patra ediție a evenimentului aritstico-cultural ”Dialoguri Interculturale Itinerante”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Asociaţia Culturală ”Diverbium” organizează sâmbătă, 20 septembrie, începând cu ora 18.00, în incinta bibliotecii „George diverbiumCoșbuc” din strada Blasco de Garay numărul 20, din localitatea Villarrobledo (Provincia Albacete), cea de a patra ediție a evenimentului aritstico -cultural ”Dialoguri Interculturale Itinerante”

Gazda evenimentului va fi Parohia Ortodoxă din Villarrobledo care îl va avea ca invitat special pe cantautorul român de muzică folk Florin Săsărman.

La manifestare vor participa scriitori și muzicieni români din Spania: Marius Gârniţa, Marin Dumitrescu, Dragoș Cosmin Popa, Gelu Vlașin, Cristina Vlașin și Nicolae Petriman.cristina vlașin

Proiectul, coordonat de scriitorul Gelu Vlașin, beneficiază de cofinanțare din partea MAE / DPRRP ( Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni) și are colaborator principal A.S.A.R.S. – Asociația Scriitorilor și Artiștilor Români din Spania (Asociacion de Escritores y Artistas Rumanos de España – ASARS).

”Asociația Culturală Diverbium” (Asociacion Cultural Diverbium) este o organizație culturală non profit care are ca scop promovarea culturii române și dezvoltarea artistică a tinerilor scriitori și artiști români din Spania prin intermediul proiectelor informative și socio-culturale.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII