Home Cultural MADRID: FEDROM organizează „Ateliere pentru căutarea de locuri de muncă”
MADRID: FEDROM organizează „Ateliere pentru căutarea de locuri de muncă”

MADRID: FEDROM organizează „Ateliere pentru căutarea de locuri de muncă”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

FEDROM (Federația Asociațiilor de Români din Spania) organizează pe 28 septembrie și 5 octombrie, de la orele 11:00, la Centrul Multifuncțional La Rambla din Avenida de los Principes de España,s/n 28823 Coslada, Madrid, un curs ce se adresează românilor din Spania care sunt în căutarea unui loc de muncă.imagine fedrom

Coordonatoarele proiectului sunt Cristina Vlașin și Loredana Stan.

Cursul este gratuit și îi va familiariza pe participanți cu intrumentele adecvate care trebuiesc folosite în căutarea unui loc de muncă axându-se pe utilizarea internetului în acest scop.

Participanții vor învăța să alcătuiască și să folosească un Curriculum Vitae (C.V), să formuleze scrisori de motivație și li se va pune la dispoziție instrumente ale UE pentru găsirea unui loc de muncă și informații despre mobilitatea laborală.

Persoanele interesate pot obține mai multe informații sau chiar se pot înscrie la numerele de telefon: 910 240 466 și 916 278 200 ext. 2385 sau pot trimite un e- mail la adresa : fedrom@fedrom.org / europedirectcoslada@fedrom.org.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII