Home Cultural Ambasada României la Madrid anunță un concurs pe Facebook
Ambasada României la Madrid anunță un concurs pe Facebook

Ambasada României la Madrid anunță un concurs pe Facebook

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Cu ocazia Zilei Culturii Naționale, sărbătorită în fiecare an pe 15 ianuarie, Ambasada României la Madrid organizează, în perioada 15- 23 ianuarie, un concurs online.

eminescuAcesta se va derula pe pagina de Facebook a Ambasadei https://www.facebook.com/ambasada.madrid astfel: în perioada 15-23 ianuarie, va fi postată în fiecare zi a săptămânii (de luni până vineri), la ora 20.00 (ora Spaniei continentale) o întrebare referitoare la viața și opera lui Mihai Eminescu.

Participanții vor trebui să posteze propriul răspuns în rubrica de comentarii a întrebării, răspunsul corect urmând a fi comunicat a doua zi, la aceeași oră.

Juriul, format din personalul diplomatic al Ambasadei, va ține cont atât de corectitudinea răspunsului, cât și de rapiditatea cu care se va răspunde la întrebare, departajarea făcându-se în funcție de aceste criterii.

La finalul concursului vor fi anunțați 7 câștigători, care vor primi premii constând în cărți în limba română.

Competiția se desfășoară cu sprijinul ICR Madrid, al Institutului Limbii Române și al lui Ricardo Alcantarilla Martinez, licențiat în Filologie Romanică, doctorand și pasionat de opera eminesciană.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII