Home Cultural Barcelona: Asociația pentru Difuzarea Culturii Românești din Partes de Valles vă invită la petrecere de Ziua Națională
Barcelona: Asociația pentru Difuzarea Culturii Românești din Partes de Valles vă invită la petrecere de Ziua Națională

Barcelona: Asociația pentru Difuzarea Culturii Românești din Partes de Valles vă invită la petrecere de Ziua Națională

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Duminică, 30 noiembrie, începând cu orele 17.00, românii din localitatea Partes de Valles ( Barcelona), și nu numai, sunt invitați să sărbătorească tradițional Ziua Națională a României.

Barcelona

Evenimentul este organizat de Asociația pentru Difuzarea Culturii Românești din Partes de Valles (Barcelona) în colaborare cu Primăria din localitate și se va desfășura în sala „Cooperativa” din Plaça de la Villa (Primărie).

Manifestarea se va deschide cu o expoziție de pictură a artistei Daniela Sălagean.

Audiența va fi delectată de invitații din România, Maria Tarlea,Maria Andreea și Vlad Teodosiu Paducel cu muzică românească, populară și ușoară, iar Elena Buldum va recita poezii. Vor mai actua Octavian Purcărea și Alexandra Aurora.

Organizatorii au mai pregătit pentru participanții la eveniment o degustare de produse românești și o tombolă cu surprize.

Intrarea este liberă.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII