Home Cultural Malaga: De Ziua Națională a României, asociația „Carisma Juvenil» vă invită la spectacol
Malaga: De Ziua Națională a României, asociația „Carisma Juvenil» vă invită la spectacol

Malaga: De Ziua Națională a României, asociația „Carisma Juvenil» vă invită la spectacol

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Ca în fiecare an cu ocazia Zilei Naţionale a României, Asociația Românilor «Carisma Juvenil» Malaga organizează la sediul său din strada Camino de la Virreina, no. 7, etaj 2, 29011, un spectacol.

Carisma Juvenil

Manifestarea artistică va avea loc duminică, 30 noiembrie, de la orele 17.00 și va fi onorată de prezența unei delegații a Consulatului României din Sevilla și a Consulului Radu Ionescu precum și a reprezentanților Primăriei Distrito n.5 María José Quevedo Jimenez, și Mar Torres Casado.

„Maria-Mirabela, tânăra noastră interpretă de numai 14 ani, ne va încânta şi de această dată cu melodii cunoscute din îndrăgitul nostru repertoriu folcloric, dar şi cu unele cântece patriotice, astfel încât să ne simțim sufleteşte mai aproape de Marea Unire din 1918” ne-au declarat reprezentanții asociației.

Intrarea este liberă.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII