Home Cultural Concurs de creație literară pentru femeile din Spania
Concurs de creație literară pentru femeile din Spania

Concurs de creație literară pentru femeile din Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Reprezentantele sexului frumos din Spania au ocazia să câștige premii la concursul de literatură „Mujer, ni más ni menos» (Femeie, nici mai mult, nici mai puțin) organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor.

concurs fotoComitetul pentru Drepturile Femeilor şi Egalitate între Sexe din Parlamentul European, prezidat de Iratxe García-Pérez, a ales pentru acest an tema „Emanciparea femeii prin educaţie», pentru campania dedicată zilei de 8 martie.

Competiția își propune să facă toate femeile conștiente de drepturile pe care le au ca cetățeni ai societății.

Compunerile trebuie să cuprindă maxim 100 de cuvinte care să reflecte obiectivele concursului.

Fiecare text va trebui să conțină un titlu și o scurtă prezentare, 20 de cuvinte, despre autoare.

De asemenea, participantele la concurs trebuie să trimită o cerere de inscriere și o declarație prin care îi vor fi recunoscute drepturile de autor. (Documentele pot fi descărcate de AICI – Paragraful 9).

Data limită de trimitere a lucrărilor la adresa este 2 februarie 2015. Lucrările vor fi trimise la epmadrid@ep.europa.eu.

Câștigătorii vor fi premiați astfel:

Locul I – Cărţi de literatură

Locul II – Un E-Book

Locul III- Un portofoliu pentru documente

Competiția are ca organizatori următoarele instituții: Biroul de Informații al Parlamentului European din Spania, în colaborare cu Reprezentanţa Comisiei Europene în Spania, Institutul Femeilor şi Egalității de Șanse, Ministerul Sănătății, Serviciilor Sociale şi Egalității şi Agenţia Spaniolă de Cooperare Internaţională.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII